Belasting aangiften

Belasting aangiften (inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting) doen is voor de meeste mensen ingewikkeld. De wetgeving verandert continu. Iedereen wil uiteindelijk het juiste bedrag aan belasting betalen.

Wetgeving

Wij kunnen aangiften maken voor de IB, OB/BTW en VPB.  Ieder jaar verandert er veel in wetgeving. Daar wil iedereen van profiteren of rekening houden.
Gericht adviseren levert vaak besparingen op die vele jaren terugkomen.
Maar ook als de belastingdienst je aangifte controleert. Ze kunnen gericht vragen gaan stellen en een andere aanslag opleggen dan verwacht.
Dan wil je ook dat er iemand is die je begeleid en adviseert. Vaak is dit een ervaring waarin iedereen zich aan de regels moet houden, maar de inspecteur uiteraard ook.

 

Slimme software

Wij werken al jaren met Nextens van Reed Business software. Nextens helpt ons het beste resultaat voor je te berekenen. Maar we geven uiteraard ook advies na het invullen van je gegevens. Dit werkt ook met AI en machine learning technieken. Wij zien direct alle mogelijkheden bij het verwerken van je aangifte. Maak je gebruik van een online boekhouding dan koppelen we de gegevens met Nextens en worden automatisch overgenomen in het aangifte programma.

Blauwe enveloppen

De belastingdienst stuurt ons elektronische service berichten over je aangiften of uitstel. Dit willen wij ook weten zodat wij tijdig bezwaar kunnen maken bij afwijkingen. Jij krijgt nog wel de blauwe enveloppen. Dit kan zijn uitstel, maar ook aanslagen en teruggaven. Je wordt dus ontzorgd van de blauwe enveloppen.  Je hoeft deze niet meer op te sturen naar ons. Ook voor je IB  aangifte kunnen we de VIA (Vooraf Ingevulde Aangifte) aanvragen. Nextens leest deze informatie en verwerkt het in het programma. Dat scheelt jou weer een hoop uitzoekwerk en ons ook !

Als we klaar zijn met je aangifte, krijgt je een overzicht van de te verwachte aanslag of teruggave.

Ook over je belastingzaken brengen we je In Control !

Tarieven

Een tarief indicatie voor het verzorgen van een aangifte:

  • Inkomstenbelasting particulier – vanaf  €40 (incl. BTW)
  • Inkomstenbelasting zakelijk – vanaf € 100 (excl. BTW)
  • Vennootschapsbelasting – vanaf € 200 (excl. BTW)
  • Omzetbelasting – vanaf € 60 (excl. BTW)

De tarieven zijn uiteraard afhankelijk van de aangeleverde informatie. Wij kunnen ook combinatie oplossingen aanbieden. Het verzorgen van je administratie via Exact Online of een cockpit met overzichtelijke meters en overzichten of een volledige jaarrekening. Zie voor meer informatie de pagina Online administratie of Cockpits.