Referenties


 

 

Maikel Bink van PITT Cooking over Alex

We zochten iemand die ons snelgroeiende, dynamische bedrijf bij kan houden. Voor Alex hebben er al meerdere de revue gepasseerd. Alex kwam en bleef.

Een man die midden in het leven staat en een behoorlijke dosis droge humor heeft. En tja, het is een Rotterdammer. Dus heeft het hart op de tong, windt er geen doekjes om, is niet te bang zijn mening te geven en durft ook te zeggen: ‘je kunt op je kop gaan staan maar ik denk dit of dat’. Ook tegen aandeelhouders.

Met zijn poten in de klei

Ik durf gerust te stellen dat Alex ons bedrijf naar een hoger niveau heeft getild. Hij schakelt net zo makkelijk tussen zijn eigen generatie en onze relatief jonge medewerkers. En hij is niet te beroerd om zich in productieprocessen te verdiepen. Hij weet waar het geld weglekt, door hem hebben we meer efficiency kunnen behalen en heeft hij ons inzichten gegeven. Een man met zijn poten in de klei. Het enige waarover we van mening verschillen is voetbal.  Door Alex blijft de 020-010 strijd levend.

What you see is what you get.


 

 

Arold Korst van Tulp Keukens over Alex:

Alex is een soort paard van Troye. Initieel lijkt hij rustig, maar ondertussen werkt zijn brein op volle toeren.

Hij is al lang aan het kijken, nadenken en opnemen om later naar buiten te komen met antwoorden. Een ‘ontraditionele’ man die heel verrassend uit de hoek kan komen. Ik hem heb binnengehaald om de administratie van een ander bedrijf aan te pakken, want die was zogezegd een teringzooi. Ik vroeg een relatie om een financiële man die de bende aan zou kunnen, de zaak op poten kon zetten en de chaos oplossen.

Jungletocht door de financiën

‘We gaan van links naar rechts beginnen en als je er niet uitkomt, bel je me maar’, waren de eerste woorden van Alex. Het eerste half jaar was vooral een jungletocht door de financiën. Thuis moet hij vast gezegd hebben: ‘schat, ik trek mijn laarzen aan, want ik kom thuis met een vuil pak.’

Van de 20e naar de 21e eeuw

Bij Tulp Keukens werkten we netjes en keurig gestructureerd, maar gedateerd. Alex heeft ons van de 20e naar de 21e eeuw gesleept.

Bescheiden en integer, zichzelf verkopen gaat hem minder goed af. Gelukkig heeft hij daar een netwerk voor.